23692
page-template-default,page,page-id-23692,theme-stockholm,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Happy Vegan cursus

 

Toen mijn homeopaat mij onlangs vertelde dat hij in de 30 jaar dat hij een praktijk heeft, nog nooit iemand heeft gezien die 100% voedingsstoffen uit haar voeding haalde, voelde ik direct dat ik hier wat mee wilde.

 

Dagelijks ontvang ik via Instagram vragen wat over mijn vegan lifestyle. Wat ik zoal eet, of ik vaker recepten wil delen en welke supplementen ik slik. Aanvankelijk was het voor mij een hele ontdekkingsreis. “Krijg ik wel voldoende eiwitten binnen? Hoe integreer ik dit in mijn familie en vriendenkring? Wat kan ik wel en niet eten?”

 

Ook ik had veel misvattingen over vegan eten. Ik dacht vooral dat het ingewikkeld en eenzijdig was. Totdat ik erachter kwam dat het meer voordelen heeft. Ik ben het blakend gezonde bewijs dat plantaardig eten namelijk super gezond is en geschikt voor jong en oud.

 

Mensen die vegan eten hebben over het algemeen een gezonder lichaamsgewicht, een lager cholesterol, en een lagere kans op diabetes, kanker en hart- en vaatziekten. Persoonlijk voel ik me energieker, mijn huid en ogen stralen meer en daarnaast voelt het voor mij super fijn om niet meer bij te dragen aan het dierenleed.

 

Reden genoeg om meer plantaardig te gaan eten, toch?

 

Leuk nieuws: Je kunt je nu aanmelden voor de Happy Vegan cursus. In 10 dagen leer ik je wat ik in 3 jaar aan kennis verzameld heb. Je volgt de cursus gewoon dagelijks via Instagram Stories. Iedere 14 dagen start er een nieuwe groep. De Happy Vegan training zit boordevol motivatie, inspiratie, nuttige tips en heerlijke recepten. Plus, het meest belangrijke: ik leer je intuïtief te voelen welke voeding super geschikt is voor jou. Waar je heel veel energie uit haalt en waar je nu nog op leeg loopt.

 

Kortom alles wat je wilt weten om gezond eten leuk, makkelijk en lekker te maken!

 

Praktische info:

 

  • De cursus vindt plaats via Instagram Stories op een besloten account.
  • Heb je geen account, dan kun je deze tijdelijk aanmaken.
  • De duur van de cursus is 10 dagen.
  • Volg de cursus in je eigen tempo.
  • Het lesmateriaal blijft nog 6 weken beschikbaar
  • Tijdens de training kun je op ieder moment vragen aan me stellen.
  • De tips en recepten kun je direct opslaan op je telefoon.
  • Dagelijks ontvang je heerlijke recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor.
  • Je ontvangt unieke kortingscodes voor vegan producten.

 

Deze investering in je gezondheid bedraagt € 119,00. Doe je mee? Meld je dan hier direct aan!