21424
page-template-default,page,page-id-21424,theme-stockholm,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Over mij

Manon Asbroek (1979) is content creator & coach.

 

“Ik heb een passie en grote liefde voor alles wat leeft. Dat zie je terug in alles wat ik doe.

Dagelijks creeër ik content rondom bewustwording, spiritualiteit en een animal friendly lifestyle.”

 

 

Al zo lang ik me kan herinneren verlang ik naar een collectieve verzachting. Een wereld waarin we elkaar weer gaan zien als gelijken en waar liefde de boventoon voert. Ik voel het dan ook als mijn missie om daar een bijdrage aan te leveren.

 

 

When you know better, you do better

 

 

Een nieuwe wereld begint bij onze binnenwereld. We mogen inzien dat de chaos die we hebben gecreëerd, een weerspiegeling is van onze eigen chaos. We kunnen brandjes blijven blussen, maar pas wanneer we ons bewustzijn vergroten, leren we andere keuzes te maken. Keuzes die onszelf maar vooral het groter geheel dienen.
 

 

Wat ik doe:

Ik informeer en inspireer anderen door middel van e-learning, blogs en podcasts. Daarnaast strijd ik tegen dierenleed of liever gezegd vóór meer dierenliefde. Ik zet me in voor het goede doel (Norma’s Universum) en creëer regelmatig content voor bedrijven die eenzelfde duurzame visie hebben.

 

Interessant voor jouw bedrijf? Stuur me gerust een berichtje!