23624
page-template-default,page,page-id-23624,theme-stockholm,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

VERBINDING sessie

Liefde is overal!

 

Het kunnen zien, toelaten en voelen is echter een ander verhaal.

 

In de VERBINDING sessie breken we de muurtjes van jouw hart open en ga je helende liefde ervaren. Deze ervaring biedt je veiligheid en vertrouwen en laat je op een dieper niveau ervaren dat je liefde waard bent.

 

Waarom deze sessie?
Een groot deel van de mensen heeft het verlangen om aangeraakt te worden. Fysiek is of in hun hart. Ze willen verbinding voelen en het gevoel ervaren er helemaal te mogen zijn. Toch houden gevoelens van angst, schuld en schaamte hen ook vaak tegen. Niet iedereen heeft de moed om een diepere connectie aan te gaan.

 

Ik bied je graag een veilige plek om te oefenen in het liefdevol verbinden met jezelf en een ander. Ik bied je troost, healing en een verbindend gesprek. Samen heropenen we jouw hart als je de wens hebt om meer liefde in je leven te ervaren.

 

De sessie duurt 60 minuten en vindt plaats in Wierden (O). Je ontvangt na de bestelling van mij een voorstel met data en het adres.