23664
post-template-default,single,single-post,postid-23664,single-format-standard,theme-stockholm,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Vrolijke vegan kruidenboter

Vrolijke vegan kruidenboter

Ik maakte onlangs deze wel heel gezellige vegan kruidenboter en wil het recept graag met je delen.Voor de basis gebruikte ik de gezouten versie Flora Plant boter. Deze vegan boter smaakt exact naar roomboter maar is beter voor mens en milieu.

Ik voegde aan de boter stukjes gesneden bieslook, chili vlokken en korenbloem uit eigen tuin aan toe. Deze komen mooi uit qua kleur. Maar je kunt natuurlijk ook kruiden en bloemen naar keuze toevoegen. Denk voor een zoete boter eens aan discodip, stukjes chocolade of kaneel.

Kneed alle ingrediënten door de boter en schep de kruidenboter in een stuk folie. Rol de boter tot een snoepje en vouw de uiteinden dicht. Je kunt de boter in de koelkast ook op laten stijven in een botervloot of vormpje. Haal de boter uit de koelkast en snijd er eventueel plakken van.  Lekker bij de BBQ of borrel.

vegankruidenboterVegankruidenbotervegankruidenboter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Manon Asbroek

info@manonasbroek.nl