21424
page-template-default,page,page-id-21424,theme-stockholm,stockholm-core-1.1,woocommerce-no-js,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.7,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Over mij

Mijn naam is Manon Asbroek. Ik coach vrouwen die om welke reden dan ook de verbinding met zichzelf zijn kwijtgeraakt. Dat kan zijn na een ingrijpende gebeurtenis of na het jarenlang overvragen of wegcijferen van zichzelf. Deze vrouwen voelen de noodzaak maar ook het verlangen tot verandering.

 

Niets is namelijk zo veranderlijk als een vrouw. Soms zijn we als een stuwende kolk op een woeste rivier en soms als een kabbelend beekje. En dat is helemaal oke. Wanneer we onze natuurlijke stroming volgen is onze kracht onuitputtelijk.

Maar wat ik vaker zie is dat we tegen de stroom in spartelen. Dat het leven niet meer afgestemd is op dat wat we werkelijk willen.

 

Onze verlangens, opvattingen en relaties mogen veranderen. Wij mogen veranderen. Steeds weer opnieuw mogen we kiezen wat bij ons past. Iedere keer weer een stapje dichter bij onze natuur.

 

We beschikken als vrouw over een prachtige tool om onszelf en de wereld te dienen. Onze vrouwelijke kracht en het is tijd om haar weer aan te spreken.

 

Ik breng je weer terug naar jouw essentie, zodat ook jij het leven kunt kiezen wat voor jou de bedoeling is.

 

Hoe ik dat doe?

Ik werk vanuit mijn heldere intuïtie, stel verdiepende vragen, confronteer je liefdevol en maak gebruik van energie,- en lichaamswerk. Deze methodes helpen jou om de verdieping in jezelf te maken waar je naar verlangt. Heel concreet betekent dat dat we alles vrij maken, wat je in de weg staat om er helemaal te mogen zijn.

 

Stuur me gerust een bericht om te kijken wat ik voor je zou kunnen betekenen of bekijk mijn aanbod.

Liefs Manon heart-pink1